Izvor: eKapija | Petak, 05.10.2018.| 16:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

BUSINESS GARDEN - Savršen poslovni prostor u samom centru grada

Business Garden, jedinstvena moderna poslovna zgrada u samom centru Beograda, svojim zakupcima ponudiće niz prednosti po ugledu na najsavremenije svetske poslovne komplekse, uz prestižnost lokacije i povezanost sa svim bitnim institucijama, sudovima, glavnim saobraćajnicama i poslovnom zonom na Novom Beogradu. Još jedan u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija AFI Europe i Shikun & Binui Group, koji se gradi po najvišim svetskim standardima, pružiće prijatan i komforan radni ambijent, visoku fleksibilnost i funkcionalnost prostora koji se prilagođava delatnosti i potrebama kompanija i obezbeđen podzemni parking za zaposlene.

Na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila, idealnoj lokaciji za sve kompanije koje žele da budu prisutne u samom centru svih zbivanja, Business Garden će na površini od 16.000 m2 predstavljati savršeno radno okruženje koje podstiče produktivnost, interakciju i radni elan zaposlenih i omogućava laku primenu svih savremenih trendova u dizajnu i organizaciji poslovnog prostora.

Nova poslovna zgrada Business Garden biće i jedna od retkih LEED sertifikovanih u Srbiji što, pored uštede energije i smanjenja operativnih troškova, obezbeđuje boravak u komfornom, energetski efikasnom okruženju ispunjenom čistim vazduhom i dnevnom svetlošću, utičući pozitivno na zdravlje, radnu produktivnost i motivaciju zaposlenih.

Business Garden se nalazi u sklopu najpopularnijeg kondominijuma Central Garden, pa će zaposlenima u svakom trenutku nadohvat ruke biti brojne uslužne i maloprodajne delatnosti. U saradnji sa obližnjim vrtićem biće im omogućena čak i usluga preuzimanja dece, uz radno vreme vrtića prilagođeno njihovom ličnom rasporedu. Želja investitora je da se moderan poslovni ambijent u najvećoj mogućoj meri prilagodi individualnim potrebama zakupaca i zaposlenih koji u njemu provode najveći deo svog vremena.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove najsavremenije poslovne zgrade u centru Beograda je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

Kompletan sadržaj biltena Nekretnine i enterijer - Rast tržišta donosi nove poslovne šanse pročitajte OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.