Izvor: eKapija | Četvrtak, 04.10.2018.| 09:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

WELLPORT - Prvi kondominijum na Novom Beogradu

Novi Beograd, opština koja se najbrže razvija, uskoro će dobiti i prvi kondominijum - Wellport. Reč je o savremenom konceptu stanovanja koji je veoma popularan u svetu zato što svojim stanarima nudi sve ono što je neophodno za jednostavniji, lakši i sigurniji život.

Wellport će izgraditi renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group, a nalaziće se odmah uz prvi poslovni park na ovim prostorima - Airport City Belgrade, u neposrednoj blizini spomenika kulture - hangara koji je projektovao čuveni Milutin Milanković. Na istoj lokaciji, u Ulici Tadije Sondermajera, otvorena je i prodajna kancelarija u okviru koje je pokazni stan.

Wellport je investicija vredna 130 mil EUR, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica - od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. U prvoj fazi, koja će početi ove jeseni, gradiće se 95 stanova, a ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

Prvi kondominijum na Novom Beogradu je idejno osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, a projektovan je tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca.

Budućim stanarima su na usluzi i profesionalni saveti arhitekte prilikom izbora završnih radova i opreme iz seta standardne i penthaus linije opremljenosti, iz posebno selektovane i visoko kvalitetne ponude renomiranih inostranih proizvođača.

Wellport će imati najviši stepen sigurnosti koji uključuje konstantan video nadzor, recepciju, kartični pristup, kao i profesionalno održavanje, podzemne garaže i privatni park.

Posebna pogodnost koju ovaj kondominijum nudi je Smart House sistem, koji korisnicima omogućava da uključuju i isključuju svetla u stanu, grejanje, podižu i spuštaju roletne... kada su van svog doma. U Wellport kondominijumu svi tipski stanovi će imati ugrađenu pripremu za Smart House sistem, dok će stanovi na penthaus nivou imati celokupan sistem sa osnovnim paketom kontrola.

Reč je o pet osnovnih funkcionalnosti koje stanari mogu i ne moraju da koriste: kontrola bojlera, podnog grejanja, klima uređaja, roletni i kalorimetra za potrošnju grejanja.

Sve funkcionalnosti se kontrolišu pomoću aplikacije na telefonu, tabletu ili kompjuteru, koja je besplatna i napravljena je u Srbiji. Smart House sistemom može da se upravlja i putem zidnog tastera, čiji dizajn i boju će stanovnici Wellport kondominijuma moći da biraju.

Takođe, ovaj sistem korisnici mogu da nadograde u skladu sa ličnim afinitetima i potrebama. Mogu, na primer, da isključe svetla koja su slučajno ostavili uključena, da aktiviraju mašinu za pranje veša, uključe rernu u svom šporetu kada krenu s posla kući kako bi brzo podgrejali ručak, ali i da naprave romantičnu atmosferu tako što će uključiti opuštajuću muziku...

Dakle, Wellport nudi sve ono što životni prostor čini lakšim, udobnijim i lepšim, što ga čini sigurnom lukom, i to na ekskluzivnoj lokaciji – u srcu centralne poslovne zone, u neposrednoj blizini dva najveća tržna centra u regionu, kao i škole i fakulteta, atraktivnih restorana i kafea, bioskopa, biciklističke staze uz reku...

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupacije. Oni će, poput vernih mornara na plovidbi pretvaranja nekretnine u dom, voditi kupce odgovorno i profesionalno, u svim fazama kupoprodajnog procesa: od prezentacije stanova uz upotrebu najsavremenijih tehnologija i stručnog savetovanja pri odabiru najboljeg strukturnog rešenja, do konačnog odabira doma i primopredaje ključeva.

Kompletan sadržaj biltena Nekretnine i enterijer - Rast tržišta donosi nove poslovne šanse pročitajte OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.