NavMenu

Valjevsko preduzeće Kej počelo izgradnju apartmanskog objekta na Divčibarama (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 11.09.2018. 15:41
Komentari
Podeli
Izgled planiranog objektaIzgled planiranog objekta
Tokom prethodnih godina Divčibare su sve popularnija turistička destinacija među domaćim i stranim turistima. To je prepoznalo i građevinsko preduzeće Kej iz Valjeva, koje je investiciju vrednu 700.000 EUR usmerilo u izgradnju apartmanskog objekta površine 1.995 m2.

Kako je rečeno za naš portal, planirani objekat na Divčibarama, sadržaće 47 apartmanskih jedinica različite strukture od 24 do 35 m2, kao i dupleks apartmane od 37 do 55 m2.

Osim apartmanskih jedinica koje su namenjene prodaji, za planirani objekat predviđena je i skijašnica. Apartmani, koji će, inače, biti smešteni na 500m od ski staze Crni vrh, u prizemlju će imati svoje dvorište, dok će ostali moći da koriste uređenu parkovsku površinu koja se planira u šumarku uz potok, sa različitim sadržajima za decu i boravak na otvorenom.

Kako je rečeno za eKapiju iz preduzeća Kej, koje je ujedno i projektant i izvođač radova na ovom projektu, izgradnja ovih apartmanskih jedinica je počela, a u toku je izrada temelja.


Rast broja turista na Divčibarama

Prirodni ambijent, raznovrsnost sadržaja koji se nude tokom cele godine, upečatljiv pogled sa vidikovaca kao i nova ski staza - Crni vrh, dužine 850m, neki su od razloga zašto se Divčibare sve češće biraju za odmor.

Prema podacima Turističke organizacije Valjevo, samo do juna ove godine Divčibare je posetilo 3.585 stranih turista, dok taj broj za domaće iznosi 112.335.

U 2017. godini na Divčibarama je boravilo 1631 stranac, a od domaćih 156.816, dok je za 2016.godinu broj stranih turista iznosio 1491 a domaćih 132.361.

S. P.

Fotogalerija
Apartmani na Divčibarama
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.