NavMenu

Oglašena nova prodaja imovine HTP Fontana iz Vrnjačke Banje - U ponudi hotel Beli Izvor, umetnička dela

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.07.2018. 10:31
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Dragon Images/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik Hotelsko-turističkog preduzeća Fontana iz Vrnjačke Banje oglasio je novu prodaju nepokretne i pokretne imovine tog stečajnog dužnika.

Kupcima su u ponudi 4 celine. Prvu celinu čine hotel Beli Izvor i istoimeni depandans na Goču, kao i dve pomoćne zgrade, čija je procenjena vrednost, prema navodima iz javnog poziva, 19.064.800,00 dinara.

Drugu celinu čine umetnička dela, slike iz objekta hotela Sloboda i vile Tara. Procenjena vrednost druge celine je 714.500,00 dinara, navedeno je u tekstu oglasa.

Kao treća celina, ponuđena su oprema i inventar iz objekta hotel Sloboda, vrednosti 1.838.363,00 dinara, dok četvrtu celinu čini pokretna imovina - oprema i inventar iz objekta Ekonomat i Magacin, u iznosu od 914.330,00 dinara.

Ovo je treća oglašena prodaja hotela Beli Izvor i istoimenog depandansa.

Zatvorene ponude, navodi se u oglasu, dostavljaju se do 27.8.2018. do 11:45h na adresu Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, dok će javno otvaranje ponuda biti istog dana u 12h.

Podsetimo, prodaja imovine preduzeća HTP Fontana u stečaju, koju čine neki od najčuvenijih objekata u Vrnjačkoj Banji, počela je krajem marta 2017. godine kada je Filip Cepter na aukciji kupio hotel Zvezdu sa opremljenim kongresnim centrom za 1,45 mil EUR.

Posle oglašene prodaje u oktobru 2017. Cepter je kupio i hotel Zvezda 2 po ceni od 652. 542 EUR.

Kultnu kafeteriju Švajcariju, preuzeo je lokalni ugostitelj iz Kraljeva Aciko komerc za 911.000 EUR, a Energotehnika Južna Bačka postala je vlasnik hotela Fontana, za nešto više od milion evra.

Sve informacije o tenderu možete pogledati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.