NavMenu

Peta po redu Letnja škola urbanizma - na Zlatiboru, od 08-10.06.2009

Izvor: eKapija Utorak, 17.02.2009. 08:23
Komentari
Podeli

Na sednici Predsedništva Udruženja urbanista Srbije, održanoj 13.februara 2009 u Kruševcu, doneta je odluka da se Peta Letnja škola urbanizma održi od 8-10 juna na Zlatiboru.

Ovogodišnje teme će biti novi zakoni o planiranju i građenju, kao i o državnom premeru i katastru. Dekanat Letnje škole će voditi dr Veroljub Trifunović, dekan i prodekani Dušan Pajović i mr. Dragutin Radosavljević . Detaširani organizator Letnje škole urbanizma je arh. Nebojša Milošević,pomoćnik predsednika opštine Čajetina Milana Stamatovića.

Predsednik Udruženja urbanista Srbije, mr.Dušan Minić je obavio konsultacije sa Nenadom Teslom, direktorom Republičkog geodetskog zavoda, na kojima su definisani detalji i uključenje geodetskih stručnjaka u Letnju školu urbanizma.

Kompleks "Čigota" je izabran kao vrlo kvalitetna destinacija za rad više stotina učesnika škole.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.