Izvor: eKapija | Petak, 13.07.2018.| 12:15
Izdvojite članak Odštampajte vest

Izgradnja luksuznog kompleksa Merkur Palace u Vrnjačkoj Banji počinje 16. jula

Budući izgled kompleksa Merkur Palace u Vrnjačkoj Banji
U Vrnjačkoj Banji će 16. jula početi izgradnja novog turističkog kompleksa Merkur Palace, potvrđeno je za naš portal u Specijalnoj bolnici Merkur.

Specijalna bolnica Merkur, napominju, u prethodnoj deceniji uložila je značajna sredstva u modernizaciju opreme, postojećih i izgradnju novih objekata, a novi turistički kompleks biće jedinstven u banji.

- Vizija daljeg razvoja naše ustanove bazira se na liderskoj poziciji ne samo u zemlji, već i u regionu. Da bi se to realizovalo bilo je neophodno da se izgradi objekat za pružanje usluga zdravstvenog turizma najvišeg nivoa i kvaliteta, kako za domaćeg tako i za inostranog, visoko platežnog i zahtevnog gosta - saopštili su.

Ukupan smeštajni kapacitet objekta Merkur Palace biće luksuznih 58 soba i apartmana. Ukupna površina objekta biće 6.500m2.

Dodatni sadržaji uključiće wellness i Spa centar (koji će se prostirati na 1.000 m2 sa otvorenim i zatvorenim bazenom, masažama i tretmanima), fitness centar, estetsku medicinu, multifunkcionalnu salu, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, sa svim pratećim sadržajima jednog savremenog spa i medicinskog centra.

Investicija je vredna 4 mil EUR i finansiraće se delom iz sopstvenih sredstava, a delom iz kreditnih sredstava.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.