NavMenu

RGZ će do kraja 2020. primati papirna dokumenta za upis u katastar nepokretnosti

Izvor: Tanjug Petak, 29.06.2018. 12:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Narong Jongsirikul/shutterstock.com)Ilustracija
Republički geodetski zavod apelovao je na građane da ne stvaraju gužve pred šalterima službe za katastar nepokretnosti zbog uvođenja novog elektronskog sistema upisa od 1. jula, jer će do kraja 2020. moći da podnose dokumenta za upis kao i do sada - u papirnoj formi.

Kako se navodi u saopštenju Zavoda, građani i dalje mogu da podnose stare ugovore i drugu dokumentaciju potrebnu za upis u katastar u papirnoj formi po starom zakonu do 31. decembra 2020. godine.

- Molimo građane da zbog uvođenja novog sistema upisa u katastar, koji počinje od 1. jula 2018. godine, ne stvaraju nepotrebne gužve jer će službe za katastar nepokretnosti postupati sa starom dokumentacijom kao i do sada do navedenog roka - 31.decembra 2020 - poručili su iz Republičkog geodetskog zavoda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.