NavMenu

Novi Beograd dobija prvi kondominijum - Otvorena prodajna kancelarija i pokazni stan stambenog kompleksa Wellport (FOTO)

Izvor: eKapija Petak, 15.06.2018. 12:04
Komentari
Podeli
Pokazni stan stambenog kompleksa Wellport u Novom BeograduPokazni stan stambenog kompleksa Wellport u Novom Beogradu
Nakon kondominijuma Central Garden i Voždove kapije, renomirana izraelska kompanija Shikun & Binui Group će u Novom Beogradu izgraditi stambeni kompleks Wellport. Reč je o investiciji vrednoj 130 mil EUR, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica - od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze.

U prvoj fazi, koja će početi tokom ovog leta, gradiće se 95 stanova, a ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

Kondominijum će se nalaziti odmah uz prvi poslovni park na ovim prostorima - Airport City Belgrade, u neposrednoj blizini spomenika kulture - hangara koji je projektovao čuveni Milutin Milanković. Na istoj lokaciji, u Ulici Tadije Sondermajera, otvorena je i prodajna kancelarija u okviru koje je pokazni stan.

Stambeni kompleks Wellport, koji je idejno osmislio svetski priznat izraelski arhitekta Rami Wimmer, projektovan je tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti. Svaka struktura stana u ponudi ima više tipova različitog enterijerskog rešenja koji mogu da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca. Budućim stanarima su na usluzi i profesionalni saveti arhitekte prilikom izbora završnih radova i opreme iz seta standardne i penthaus linije opremljenosti, iz posebno selektovane i visoko kvalitetne ponude renomiranih inostranih proizvođača.

Wellport će imati najviši stepen sigurnosti koji uključuje konstantan video nadzor, recepciju, kartični pristup, kao i profesionalno održavanje, podzemne garaže i privatni park. Dakle, sve ono što životni prostor čini lakšim, udobnijim i lepšim.

Kako se navodi u saopštenju, ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji - CBS International - koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.


Kako izgleda pokazni stan i prodajna kancelarija stambenog kompleksa Wellport pogledajte u foto galeriji:


Fotogalerija
Stambeni kompleks Wellport
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.