NavMenu

Neuspešna i druga licitacija za hotele Ozren i Partizan u Niškoj Banji - Sledi prodaja direktnom pogodbom

Izvor: eKapija Utorak, 12.06.2018. 10:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: dvoevnore/shutterstock.com)Ilustracija
Obe licitacije za hotele u Niškoj Banji su propale, tako da lokalno rukovodstvo pokušava direktnom pogodbom da proda hotele Partizan i Ozren, prenosi TV Zona Plus.

Ako se nađe kupac, za hotel Partizan bi mogla da se dobije trećina početne cene, ili 110 miliona dinara.

Kako navodi Dejan Jovanović, predsednik Opštine Niška Banja, prodaja hotela koji zbog svog izgleda ruže izgled banje, trenutno je prioritet ove opštine.

- Prošle nedelje smo imali intezivne posete od strane republičkih organa koji su dovodili potencijalne investitore. Ono što je možda mnogo za jedan hotel neće biti mnogo ako se stavi u paket, a mi te pakete ovde nudimo potencijalnim investitorima koji vide Nišku Banju kao mesto gde treba da se ulaže - objašnjava Jovanović.

Iz opštine se nadaju da će se problem sa hotelom Partizan za koji su svi imovinski papiri čisti, rešiti i da će uskoro dobiti kupca.

Kako TV Zona Plus navodi, u slučaju da ne bude zainteresovanih za kupovinu, ova dva nekada reprezentativna ugostiteljska objekta, postaće vlasništvo države.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.