NavMenu

Gradnja Capitol Parka u Leskovcu počinje tokom leta 2018. - Investicija vredna oko 10 mil EUR

Izvor: eKapija Ponedeljak, 04.06.2018. 15:57
Komentari
Podeli
Budući izgled Capitol Parka LeskovacBudući izgled Capitol Parka Leskovac
Nakon završenih projekata u Šapcu, Somboru i Beogradu, Poseidon grupa nastavlja da investira u srpsko ritejl tržište. Kako je navedeno u saopštenju, britanski investitor dovodi svoj brend Capitol Park i u Leskovac.

Kako je najavljeno danas, radovi će početi na leto, a otvaranje ritejl parka je zakazano za jesen 2018. godine.

- Capitol Park Leskovac biće četvrti po redu ritejl park Poseidon grupe u koji će biti uloženo oko 10 mil EUR i koji će potrošačima ponuditi miks 16 prodavnica poznatih domaćih i internacionalih brendova. Osim toga, dolazak ovog projekta u Leskovac doprineće ekonomiji grada donoseći oko 500 radnih mesta u fazi izgradnje i 200 nakon otvaranja - istakao je direktor kompanije James Gun.


Odluka da investiramo u Leskovac proistekla je između ostalog iz njegove povoljne centralne lokacije u jablaničkom okrugu, kao i pozitivnih trendova ekonomskog razvoja u gradu što je potvđeno i sertifikatom koji je Leskovac dobio od NALED-a kao grad sa povoljnim biznis okruženjemn.

Zemljište površine 16.500 m2 na kom će park biti sagrađen smešteno je u širem centru grada, na uglu ulica 28. marta i Strahinjića Bana. Prednosti ove lokacije su blizina centru grada, kao i autoputu E-75. Capitol Park Leskovac će biti prvi ritejl park u Leskovcu i centar za kupovinu i zabavu za celu porodica sa ukupnom površinom od 6.500 m2, navodi se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.