NavMenu

Otvaranje hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji zakazano za jun - U rekonstrukciju uloženo 7 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 29.05.2018. 15:50
Komentari
Podeli
Hotel Fontana Vrnjačka Banja, prema novim najavama, u junu ove godine otvoriće vrata turistima. U rekonstrukciju hotela je, kako saznaje eKapija, uloženo više nego što je prvobitno predviđeno - 7 mil EUR.

Kako objašnjavaju u ovom hotelu za naš portal, renovirane su smeštajne jedinice, restoran, lobby bar, konferencijska sala. Hotel je dobio velnes i spa centar, fitnes centar i zatvoreni bazen.Renoviranje je počelo 1. novembra 2017 godine, a otvaranje je planirano za 15. jun ove godine.

Gostima hotela Fontana na raspolaganju će biti ukupno 248 smeštajnih jedinica, soba i apartmana, moderno uređenih, od kojih će deo biti prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Renovirana konferencijska sala biće opremljena kompletnom audio-vizuelnom opremom i profesionalnom rasvetom, prilagođena za organizaciju različitih poslovnih susreta, prezentacija, seminara i konvencija.

Novi vlasnik hotela je Vita Asistent iz Vrnjačke Banje. Podsetimo, hotel Fontana u aprilu 2017. godine kupila je Energotehnika Južna Bačka na javnom nadmetanju po početnoj ceni od 136.520.425,00 dinara (nešto više od milion evra), da bi potom hotel otkupila firma Vita Asistent i započela kompletnu rekonstrukciju.

Fontana je prvi moderni hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji. Sagrađen je davne 1965. godine, a dograđen i adaptiran 1975. godine, da bi, kako je tada najavljivano, "pružio potreban komfor savremenom gostu". Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od čuvenog vrapca Gočka, Mosta ljubavi, parka i popularne promenade.


Fotogalerija
Novi izgled hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.