NavMenu

Galens Invest za 251 milion kupio plac na novosadskom Bulevaru Evrope - Grad prodao još četiri parcele

Izvor: Radio 021 Nedelja, 20.05.2018. 20:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: By serato / shutterstock.com)Ilustracija
Novosadska uprava na javnim licitacijama prodala je protekle nedelje pet građevinskih parcela za 332 miliona dinara.

Najveći deo zarade je od prodaje parcele za gradnju osmospratnice na uglu Bulevara Evrope i Ulice Aranji Janoša koja je prodata po početnoj ceni nešto većoj od 251 milion dinara preduzeću Galens Invest.

Kako kažu u Upravi za građevinsko zemljište, po vrednosti sledi parcela u Kornelija Stankovića, nedaleko od kružnog toga sa Bulevarom Evrope, od oko 45 miliona dinara. Kupac je firma Permano koja je izlicitirala takođe početnu cenu i sada će na tom mestu moći da sagradi petospratnicu sa potkrovljem.

Po početnoj ceni od 18.836.000 dinara prodata je parcela u Ulici Novoj severno od Puta novosadskog partizanskog odreda, u radnoj zoni Sever II namenjena za poslovanje i to preduzeću AG Institut.

Grad je jednu parcelu prodao po ceni većoj od početne, a to je prostor na Temerinskom putu namenjen za poslovne sadržaje, koji je prodat za 12.420.000 dinara, što je tri puta više od početnih 4,1 milion. Kupac je, prema navodima UGZI-ja, Vlajko Zec.

Poslednja parcela prodata je za 4,7 miliona dinara, što je isto početna cena, a u pitanju je parcela od 457 kvadrata u ulici Milana Savića bb namenjena za porodičnu kuću.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.