Izvor: eKapija | Petak, 11.05.2018.| 12:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Izraelski Shikun & Binui Group gradi 500 stanova u Novom Beogradu - U stambeni kompleks Wellport biće uloženo 130 mil EUR

Gaj Dvorin i Gili Dekel
Izraelska kompanija Shikun & Binui Group, srpskoj javnosti poznata po izgradnji kompleksa Central Garden i Voždove kapije, najavila je da počinje izgradnju prvog kondominijuma u Novom Beogradu Wellport. Projekat vredan 130 mil EUR zvanično je predstavljen u četvrtak (10. maja 2018. godine) u svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke.

Stambeni kompleks Wellport, koji je idejno osmislio svetski priznati izraelski arhitekta Rami Wimmer, ponudiće tržištu 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica, od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. U prvoj fazi biće ponuđeno 95 jedinica, a budućim stanari kvarta moći će da odaberu završne radove i opremu uz profesionalne savete arhitekte.

Kondominijum se nalazi u blizini kompleksa Airport City i projektovan je, istaknuto je, tako da pruži premium kvalitet gradnje, sa akcentom na prirodne materijale, te odgovori zahtevima energetske efikasnosti.

Privatni parking, sportski teren, profesionalno održavanje, park zatvorenog tipa, recepcija i obezbeđenje, kao i kartični pristup kvartu, samo su neke od prednosti koje će prvi kondominijum u Novom Beogradu pružiti svojim budućim stanarima, prezentovano je.

- U Novom Beogradu, sve popularnijoj lokaciji za stanovanje, izgradićemo domove za 500 porodica, poštujući kao i do sada visoke standarde kvaliteta koji će svojim korisnicima ponuditi luksuzan enterijer, komfor i sigurnost - rekao je prilikom predstavljanja Wellporta Gili Dekel, partner investitor projekta.

On je simbolično predao brodsko kormilo Gaju Dvorinu, direktoru Shikun & Binui Group za Evropu, da bi, kako je istakao - "projekat uspešno doveo do sigurne luke".

Ambasadorka Izraela u Beogradu, Alona Fišer-Kam, podsetila je da je Shikun & Binui Group jedna od vodećih izraelskih kompanija za infrastrukturu i nekretnine - globalna korporacija koja je aktivna u više od 20 zemalja na četiri kontinenta.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je jednoj od vodećih konsultantskih kuća za nekretnine u Srbiji, CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupacije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.