Izvor: eKapija | Sreda, 09.05.2018.| 16:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Na prodaju parcela od oko 1.400 kvadrata u rakovačkom naselju Kneževac-Kijevo - Zemljište namenjeno gradnji tržno-poslovnog centra

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je oglas o javnom nadmetanju radi otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Beograda, u stambenom naselju Kneževac Kijevo, u trgovačkom centru uz Ibarsku magistralu u GO Rakovica.

Na prodaju je, precizira se u oglasu, građevinska parcela površine 1.432 metara kvadratnih, koja se nalazi u površinama namenjenim za tržno-poslovni centar.

Početni iznos cene za otuđenje utvrđen je na osnovu procene tržišne vrednosti zemljišta i iznosi oko 16 hiljada dinara po metru kvadratnom zemljišta, što za čitavu površinu kompleksa iznosi oko 23 miliona dinara.

Zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu za lokaciju, a cena mora biti ista ili veća od početne i kasnije se ne može umanjivati.

Prijave se podnose do 7. juna, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Više o oglasu pogledajte OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.