NavMenu

Nova poslovna adresa u centru grada - Projekat Business Garden predstavljen članovima AmCham-a

Izvor: Promo Petak, 13.04.2018. 16:07
Komentari
Podeli
Projekat Business Garden, moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, predstavljen je članovima Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) na koktelu koji je održan u četvrtak (12. aprila 2018. godine) u hotelu Metropol.

Tokom neformalnog druženja u novootvorenom restoranu "Twenty Two", na 10. spratu hotela, zvanice su imale priliku da se upoznaju sa najnovijim u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija AFI Europe i Shikun & Binui Group. Prisutnima su se obratili Branislav Savić, prvi potpredsednik AmCham-a, i Gili Dekel, partner investitor i domaćin događaja, koji je predstavio sve prednosti koje će Business Garden ponuditi svojim zakupcima. Za dobro raspoloženje i prijatnu atmosferu nakon zvaničnog dela programa bio je zadužen bend Vasila Hadžimanova.

- AmCham, kao organizacija posvećena poboljšanju i unapređenju poslovnog okruženja, pružila je podršku predstavljanju projekta Business Garden koji doprinosi ostvarenju tog cilja - istakao je Branislav Savić, prvi potpredsednik AmCham-a.

Gili Dekel, partner investitor, podsetio je da iza kompanija AFI Europe i Shikun & Binui Group stoji niz više nego uspešno realizovanih projekata u Srbiji, kao što su prvi i jedini biznis park Airport City Belgrade, kondominijumi Central Garden i Voždove kapije, stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade, a uskoro počinje izgradnja kondominijuma Wellport na Novom Beogradu.

- U okviru Central Gardena, kao finalni segment investicije ukupne vrednosti od 150 mil EUR, počela je izgradnja moderne poslovne zgrade u centru grada Business Garden, na prestižnoj lokaciji povezanoj sa bitnim institucijama, sudovima, glavnim saobraćajnicama i poslovnom zonom na Novom Beogradu. Osim što će biti jedna od retkih zgrada sa LEED sertifikatom u Srbiji, Business Garden obezbediće prijatan i komforan radni ambijent po najvišim svetskim standardima, fleksibilnost i funkcionalnost prostora koji se prilagođava delatnosti i potrebama zakupaca, kao i podzemni parking za zaposlene što je u centru grada prava retkost - naveo je Dekel.


Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove moderne poslovne zgrade koja će se nalaziti na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila je jedna od vodećih konsultantskih kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.