NavMenu

Grad objavio urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje Čukaričkog rukavca

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.03.2018. 10:01
Komentari
Podeli
Iz tenderske dokumentacijeIz tenderske dokumentacije
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je projektni, jednostepeni konkurs za urbanističko-arhitektonsko rešenje uređenja Čukaričkog rukavca.

Zadatak konkursa je izrada urbanističko-arhitektonskog rešenja uređenja obale, obaloutvrde, površina za sportove na vodi i akvatorije Čukaričkog rukavca, kao i dobijanje procenjene vrednosti radova za kompletno uređenje rukavca.


Po završetku konkursa, učesnici čiji radovi budu nagrađeni nastaviće pred Direkcijom za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda da se nadmeću za dodelu ugovora za izradu idejnog rešenja.

Cilj konkursa je da se odrede načini uređenja obale i potrebni radovi na izgradnji obaloutvrde, za koju je urađena tehnička dokumentacija i koja je uzela u obzir potreban nivo zaštite od velikih voda, na nivou hiljadugodišnje velike vode.

Takođe, potrebno je da se odredi rešenje za marinu Ada Ciganlija i podeli prostor za bezbedno korišćenje marine i veslačkih staza. Predložena rešenja treba da zadovolje i kriterijume potrebnih ulaganja u realizaciju radova.


Orijentaciona površina obuhvata Čukaričkog rukavca je oko 42,6 hektara, od čega je 20,8 hektara teritorija i oko 21,8 hektara akvatorija.

Neto iznos nagradnog fonda je 3,3 miliona dinara, a prva nagrada iznosi 1,5 miliona dinara.

Rok za prijem radova je 19. jun, a više detalja o pozivu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.