NavMenu

“LKV Centar” projektuje sportsku dvoranu u sklopu Mitrovačke gimnazije u Sremskoj Mitrovici

Izvor: eKapija Subota, 22.11.2008. 17:52
Komentari
Podeli

(hala u sportskom centru Colonial Sun-realizacija LKV Centar )

JP Direkcija za izgradnju opštine Sremska Mitrovica nedavno je donela odluku da finansira izradu idejnih i glavnih projekata sportske sale u okviru Mitrovačke gimnazije u Sremskoj Mitrovici, a ovaj posao će realizovati „LKV Centar” d.o.o. iz Dobanovaca, kod Beograda. ( www.lkvcentar.co.yu )

„LKV Centar“ je domaća kompanija, koja se specijalizovala za projektovanje i gradnju objekata primenom sistema Lakih Krovnih Vezača (po čemu su i dobili ime), što je ime za industrijalizovani sistem za prefabrikovanu gradnju drvenih krovnih struktura malih i srednjih raspona.

Primena sistema LKV krovnih struktura je vrlo opravdana zvog cene, sa aspekta brzine gradnje, protivpožarnih standarda, a izuzetno je značajan i ekološki aspekt, jer su uštede u utrošku građe, u poređenju sa klasičnim krovnim konstrukcijama, i do 50%. Ovde se drvo koristi na najracionalniji način, a fizičke i mehaničke karakteristike su iskorišćene do maksimuma.

LKV sistem se već više godina primenjuje kod novogradnje javnih, industrijskih objekata, sportsih dvorana, bolnica, arheoeloških nalazišta, škola…

LKV Centar je u domenu izgradnje sportskih dvorana realizovao noekoliko izuzetno zanimljivih objekata među kojima su hala sportskog centra Colonijal Sun na Senjaku u Beogradu, šatorasta sportska dvorana u Prištini, sportska hala za odbojku i druge sportove na Goču, hala fudbalskog kluba "Pionir" u Pionirskom gradu u Beogradu, hala za mali fudbal na Zvezdari, Bežanijskoj kosi, Kaluđerici i Dobanovcima...

Zanimljiv je i projekat Mini pitch terena, koji su realizovani u sklopu Evropskog projekta UEFA hat trick jubilee, prema UEFA projektima i njihovom seftifikatu. Tada je „LKV centar“ isprojektovao i realizovao niz terena na području Beograda i Srbije, a u saradnji sa kompanijom Tarkett i lokalnom samoupravom izvedeno je 22 mini fudbalskih terena.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.