NavMenu

Na prodaju zemljište u Bloku 63 - Početna cena za 32 ara u Novom Beogradu oko 327,7 miliona dinara

Izvor: eKapija Utorak, 06.03.2018. 15:53
Komentari
Podeli
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je javno nadmetanje radi otuđenja građevinskog zemljišta u Bloku 63 u Novom Beogradu.

Za prodaju je oglašena lokacija na uglu Vojvođanske i Gandijeve ulice u Novom Beogradu, površine 3.118 metara kvadratnih (oko 32 ara)

Kako se navodi u oglasu, na zemljištu se mogu graditi objekti komercijalne namene sa stanovanjem, kao i višespratna kolektivna garaža.

Orijentaciona bruto površina moguće izgradnje na lokaciji je oko 16.000 kvadratnih metara, sa objektima od osam spratova.

Početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta utvrđen je na osnovu procene tržišne vrednosti i iznosi 105.104 dinara po metru kvadratnom zemljišta, tako da je ukupan početni iznos zemljišta za lokaciju 327.716.891 dinara.


Prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se do 5. aprila, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana u Direkciji. Više detalja pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.