NavMenu

Na prodaju 21 ar građevinskog zemljišta u Bloku 53 - Početna cena oko 214 miliona dinara

Izvor: eKapija Sreda, 28.02.2018. 15:51
Komentari
Podeli
Ponuđena parcelaPonuđena parcela
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda prodaje parcelu u Bloku 53 u Novom Beogradu, površine 21.058 metara kvadratnih.

Oglašena parcela obuhvaćena je Planom detaljne regulacije za područje privredne zone Autoput u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu. Zemljište je namenjeno izgradnji objekata privredno-proizvodne ili komercijalno-poslovne namene, kao i prateće infrastrukture, a dozvoljena je izgradnja više takvih objekata.

Kako je navedeno u tekstu oglasa, na ovoj parceli dozvoljena je gradnja objekata maksimalne visine 18 metara, dok je maksimalno dozvoljena visina za reperne delove, kule, reklamne panoe, posebne delove konstrukcije ili tehnološke instalacije dozvoljena maksimalna visina od 24 metra.

Početna cena po kvadratu iznosi 10.155,9 dinara, odnosno oko 214 miliona dinara za čitavu parcelu, koja se prodaje kao celina.

Zainteresovani investitori prijave mogu da dostave Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda do 29. marta, a javno nadmetanje održaće se 30. marta od 12 časova.

Više informacija o tenderu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.