Izvor: eKapija | Sreda, 12.11.2008.| 12:01
Izdvojite članak Odštampajte vest

Trg i objekat za ispraćaj na groblju "Orlovača" u Beogradu, autor Mirjana Lukić – kandidat za nagradu “Ranko Radović” 2008

ULUPUDS, Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije kao Osnivač, i Arhitektonski fakultet u Beogradu, Fakultet tehničkih nauka Novi Sad - Departman za arhitekturu i
urbanizam, Institut za arhitekturu i urbanizam Srbije i Zadužbina Ilije Milosavljevića Kolarca, kao suosnivači objavili su konkurs za dodelu Nagrade “Ranko Radović 2008”

Nagrada je osnovana sa ciljem da podstiče, razvija i afirmiše kritičko-teorijsku misao u oblasti arhitekture i arhitektonsko stvaralaštvo.

Na osnovu Pravilnika o dodeli Nagrade Ranko Radović, imenovani su članovi tri žirija za tri kategorije nagrade, koje se dodeljuju za : 1. KRITIČKO-TEORIJSKE TEKSTOVE O ARHITEKTURI, TELEVIZIJSKE EMISIJE, IZLOŽBE ili MULTIMEDIJALNE PREZENTACIJE I REALIZOVANO ARHITEKTONSKO DELO.

Na eKapiji ćemo predstaviti kandidate za kategoriju 3, a komisiju za dodelu nagrada po ovoj kategoriji čine prof. Branislav Mitrović, dipl. inž. arh., Josif Pilasanović, dipl. inž. arh. , Lazar Kuzmanov, dipl. inž. arh., Zorica Savičić, dipl. inž. arh. i Aleksandar Spajić, dipl. inž. arh.

Ovog puta Vam predstavljamo rad :

Autor : MIRJANA LUKIĆ dia

Objekat: Trg i objekat za ispraćaj na groblju "Orlovača" u Beogradu,

Stanje projekta : realizovano 2007/2008.

Neki detalji :

(Foto: b)

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.