Izvor: eKapija | Ponedeljak, 19.02.2018.| 15:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beograd bogatiji za još dva hotela - Royal Inn i Abba nude i prostor za kongrese i seminare

Hotel Abba
Beograd je od prošlog decembra bogatiji za još dva hotela - Abba i Royal Inn, koji osim soba i apartmana nude i prostor za održavanje poslovnih skupova i kongresa.

Gradnja hotela Abba na Voždovcu počela je maja 2016. godine, a u istom periodu pokrenuta je i rekonstrukcija nekadašnjeg hotela Toplice u samom centru Beograda, na korak od Knez Mihailove - današnjeg hotela Royal Inn. U ove objekte, investirale su kompanije Grabo Kapital i Winsol, koje imaju zajedničkog vlasnika.

- Beograd je grad sa velikom fluktuacijom ljudi. Kako bismo ponudili kvalitet i zadovoljili turističko tržište, otvorili smo hotele Royal Inn i Abba - objašnjavaju u upravi ova dva objekta.

Prvi je svoja vrata gostima otvorio hotel Abba 1. decembra prošle godine, u Kruševačkoj ulici 38. Spoj klasičnog stila i rustičnosti simboli su njegovog enterijera.

Abba ima 44 prostrane i komforne sobe i kategorizovan je sa četiri zvezdice. Hotel poseduje 5 lux apartmana koji imaju površinu 56 m2.

- Apartmani Abba hotela predstavljaju pravu oazu mira za one koji žele svoju privatnost i osećaj udobnosti - kažu u ovom hotelu.

Sobe su nepušačke, ali u hotelu postoje zone koje su prilagođene pušačima. Na prvom spratu smeštena je zastakljena konferencijska sala od 112 m2.

Na vrhu zdanja smešten je i caffe bar, od oko 290 kvadrata gde se mogu organizovati proslave, prezentacije, seminari, konferencije, rođendani, kao i manja venčanja.

Hotel Royal Inn
Nakon Abbe, 28. decembra otvoren je i hotel Royal Inn sa 97 soba. U pitanju je zdanje nekadašnjeg hotela Toplice, koji je potpuno restauriran i renoviran.

- Royal Inn je pravo mesto za goste koji žele da imaju svoju privatnost, a da su sa druge strane u blizini svih gradskih dešavanja. Objekat je uređen u savremenom stilu, ali je zadržan stari duh ovog nekadašnjeg boemskog mesta - kažu u hotelu Royal Inn za eKapiju.

I ovaj hotel ima konferencijsku salu, površine 350 m2. Ono po čemu se taj prostor pogodan za različite poslovne skupove ističe, kažu, jeste činjenica da je uređen u živim i veselim bojama.

Kako izgledaju dva nova beogradska hotela, pogledajte u galeriji!


Fotogalerija
Novi hoteli Abba i Royal Inn u Beogradu

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.