NavMenu

Beočin prodaje zemljište za stambene i poslovne objekte

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.01.2018. 13:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Janet Faye Hastings/shutterstock.com)Ilustracija
Kako bi privukla nove investitore koji bi ulagali u poslovne i stambene objekte, Opština Beočin raspisala je oglas za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, na prodaju je parcela u Negotinskoj ulici, površine 1.024 m2 za izgradnju proizvodnog, skladišnog ili poslovnog objekta. Navedeno zemljište nalazi se u radnoj zoni i njegova početna cena je oko 1,2 miliona dinara.

U zoni centralnih sadržaja, investitora traži parcela površine 383 m2. Namenjena je gradnji porodičnog stambenog objekta, maksimalne visine 18 metara i nalazi se u Svetosavskoj ulici. Početna cena ove parcele je oko 681.000 dinara.

Po početnoj ceni od oko 686.000 dinara prodaje se parcela u Ulici Svetozara Markovića u Banoštoru, površine 1.929. Namenjena je stambenim, poslovnim ili stambeno-poslovnim objektima.


Za stambene ili poslovne objekte, ali i za skladišta, namenjena je parcela površine 512 m2 u Ulici maršala Tita u Grabovu. Za ovu parcelu potencijalni investitor moraće da izdvoji najmanje 152.000 dinara.

Prijave se dostavljaju do 28. februara 2018. godine, a javno nadmetanje održaće se u prostorijama Opštine Beočin 1. marta 2018. od 9 časova. Više informacija pogledajte u konkursnoj dokumentaciji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.