Izvor: eKapija | Sreda, 15.10.2008.| 14:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Podaci o nekretninama iz 11 evropskih zemalja - portal "City365.rs" i u Srbiji

(Foto: b)

"City365.rs" (www.City365.rs), deo jednog od najvećih umreženih portala za nekretnine u Evropi, počeo je sa radom u Srbiji. Prema rečima direktora za naše tržište Milijane Ćurić, portal na srpskom jeziku ima u ponudi više od 11.000 objekata, a usluge ovog sajta od danas (15. oktobar 2008. godine) koristi oko 50% srpskih agencija za nekretnine.

Portal "City365.rs", član grupe City 24, proizvod je finske kompanije "Alma Media", koja je specijalizovana za izdavanje dnevnih novina i "on-line" medija.

- Naše portale širom Evrope mesečno poseti više od 2 miliona novih korisnika, a do sada smo ostvarili saradnju sa više od 1.500 agencija za promet nekretnina širom Evrope - istakao je Raimo Makila, zamenik predsednika uprave kompanije "Alma Media".

Milijana Ćurić je istakla da u Srbiji postoje i drugi portali specijalizovani za nekretnine, ali to su lokalni portali, koji za razliku od portala "City365.rs" nisu umreženi.

- Mreža "City24" postoji i u Hrvatskoj, Finskoj, Rusiji, Estoniji, Litvaniji, Letoniji, Poljskoj, Ukrajini, Bugarskoj i Švedskoj. Korisnici u Srbiji mogu pretraživati ponudu nekretnina i u ovim zemljama - objasnila je Ćurićeva i dodala da korisnici sajta imaju mogućnost da pošalju pitanja agencijama o karakteristikama nekretnina za koje su zainteresovani.

Korišćenje portala "City365.rs" je besplatno za sve korisnike.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.