NavMenu

Green Residence jedinstven stambeni kompleks u Beogradu - BS Investment u 2018. razvija nove projekte u zemlji i inostranstvu

Izvor: Promo Ponedeljak, 04.12.2017. 13:42
Komentari
Podeli
Green ResidenceGreen Residence
Iduća 2018. godina biće, prema svima pokazateljima na tržištu i ponudi kvalitetnih stanova, idealna za rešavanje stambenog pitanja. Najviše zainteresovanih kupaca je i dalje u Beogradu, gde je ujedno i najveći broj investitora u oblasti građevinarstva. Jedan od njih je BS Investment Grupa, koja je za skoro dve decenije sagradila i obezbedila dom za više od hiljadu petsto porodica u Beogradu. U BS Investment Group-i, jednoj od najvećih domaćih investicionih kompanija u građevinarstvu, kažu da su kupci sve zahtevniji i da su to za njih izazov i motiv više da unaprede i svoju ponudu i da odgovore na sve ono što je savremenom kupcu potrebno.

Za 2018. godinu BS Investment Group, na čelu sa vlasnikom i direktorom Brankom Stanojevićem, priprema jedan od najvećih projekata u oblasti građevinarstva - Green Residence. To ime će obeležiti stanogradnju iduće godine u prestonici jer je reč o kompleksu u centralnoj zoni prestonice, na dva kilometra od užeg centra. Prava zelena stambena oaza sa 30.000 m2, gde će akcenat biti kao i do sada na najkvalitetnijoj gradnji i na cenama koje su više nego konkurentne za prestonicu, a slobodno možemo reći i najpovoljnije za taj deo grada. Ceo projekat je zamišljen da bude po meri današnjeg čoveka, da omogući budućim stanarima da u svojoj blizini imaju sve što im je potrebno. Zato je već sad u okviru Green Residence objekta planiran sportski kompleks sa teretanom i fitnes centrom, kao i spa centar sa bazenom. Moderan projekat je osmišljen da stanari uživaju i da im je sve nadohvat ruke, pa tako i mega market i market sa tehničkom robom.

Ono što kupovinu stanova kod BS Investment Group izdvaja jeste što svakom kupcu pristupa pojedinačno, prateći njegove potrebe i mogućnosti. Tu se do sada posebno pokazala važnom direktna saradnja sa pojedinim bankama, koje prate izgradnju i prodaju stanova. Kupci, preko BS Investment Group-e dobijaju pomoć oko dokumentacije koja je potrebna da apliciraju za stambeni kredit kod banki i dobijaju pogodnost više - kamate za stambene kredite povoljnije od tržišnih. Time ova domaća investiciona kompanija zaokružuje svoj rad jer sve projekte realizuje sama - od početka do kraja - od projektovanja i konsaltinga, preko inženjeringa do izgradnje. Gradi stanove po meri kupca, po principu ključ u ruke.

To se potvrdilo u godini koja polako prolazi, kada je BS Investment Grupa realizovala jedan veoma zahtevan projekat. Na Slaviji u Ulici Svetozara Markovića - jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, BS Investment Grupa je izgradila novi stambeni objekat čime se uvrstila među malobrojne investitore koji u ponudi ima stanove na najekskluzivnijim lokacijama - u samom gradskom jezgru. Kupci su već odobrali stanove u ovoj sedmospratnici jer je reč o zgradi koja se nalazi na privilegovanoj lokaciji - u mirnoj oazi u centru grada sa pogledom na park Manjež, sagrađenoj po meri savremenog čoveka, sa najmodernijim i najsavremenijim materijalima i opremom.

Interesovanje koje su kupci pokazali samo je još jedna potvrda da je poverenje ključno pri izboru stana i investitora koji stanove gradi. BS Investment je do sada izgradio veliki broj stambeno-poslovnih objekata, ukupne površine od preko sto hiljada metara kvadratnih, sa više od 1.500 stanova i to po principu "ključ u ruke". Stanovi, površine od 40 preko 60 pa i više od 100 kvadratnih metara, nalaze se u centralnoj gradskoj zoni - na Zvezdari, Vračaru, Voždovcu, Paliluli. I tu nije kraj.

Sledeći korak, pored toga što se gradi Green Residence, jeste poslovanje i izlazak u inostranstvo. BS Investment Group je počela gradnju stambenih kompleksa u dve zemlje Evropske unije. To će biti još jedna prilika da se pokaže kvalitet i doslednost koju ova kompanija gradi godinama, kako u odnosu prema kupcima, tako i svojim partnerima. To je ujedno još jedan dokaz da je reč o vodećem domaćem investitoru u građevinarstvu i kompaniji koja postavlja nove ciljeve i nove standarde u stanogradnji i to sve u interesu svojih kupaca - onih koji će živeti i ostvariti svoje snove znajući da su saradnjom sa BS Investment Group učinili – siguran izbor.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.