NavMenu

Otvoren Nest retail park u Kraljevu - Prvi tržni centar kompanije RC Reinvest u Srbiji na 5.000 m2

Izvor: eKapija Petak, 01.12.2017. 12:15
Komentari
Podeli
Budući izgled objektaBudući izgled objekta
Kompanija RC Reinvest Srbija otvorila je danas tržni centar Nest retail park u Kraljevu, prenosi sajt Grada Kraljeva.

Ovaj objekat izgrađen je pored nove Hale sportova u Ribnici i, kako se navodi, ima građevinsku bruto površinu od oko 5.000 kvadratnih metara.

Novi ritejl park ima 104 sopstvena parking mesta, a posetioci će moći da računaju i na 300 parking mesta pored nove Hale sportova.

U tržnom centru, pored ostalih, biće i brendovi LC Waikiki, Deichmann, Takko, Intersport, Top Shop, Delhaize, Nefa (nameštaj)...

Inače, kako je ranije rečeno, RC Reinvest planira izgradnju ovih objekata širom Srbije.


Direktor kompanije RC EUROPA, investitora ovog projekta, Mihal Agustin rekao je da, nakon ovog prvog pilot projekta u Srbiji, kompanija namerava da sledeće godine "nastavi priču u Užicu, Vršcu, Obrenovcu".

- Voleli bismo da nastavimo sa projektima u gradu Kraljevu, i to dugoročnim, kako bismo doprineli razvoju grada - poručio je direktor kompanije RC EUROPA.

Otvaranje Nest Obrenovac planirano je za prvi kvartal 2019. godine, dok bi Nest u Vršcu vrata trebalo da otvori u aprilu iste godine. Za 2019. planirano je i otvaranje ritejl parka u Rumi.

RC Reinvest je ćerka kompanije RC EUROPA čije je sedište u Brnu u Češkoj. Kompanija ima predstavništva u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.