Izvor: Promo | Sreda, 29.11.2017.| 08:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Moderan poslovni prostor u centru Beograda - Počinje izgradnja kule Business Garden (FOTO)

Nakon ekspanzije modernih poslovnih kompleksa u Novom Beogradu tokom prethodnih godina, ove jeseni počinje izgradnja objekta Business Garden, moderne poslovne zgrade A klase u samom centru grada. Investitori projekta su izraelske kompanije AFI Europe i Shikun & Binui Group, koje su na domaćem tržištu prisutne već dugi niz godina sa uspešno realizovanim kako poslovnim, tako i stambenim projektima.

Business Garden je deo kondominijuma Central Garden, koji je smešten na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila, a celokupna investicija je vredna 150 mil EUR. Nova poslovna zgrada, ukupne površine 16.000 m2, imaće 15 spratova, 220 podzemnih parking mesta i 4 lifta.

Predstavnici medija imali su priliku da se, tokom neformalnog druženja, upoznaju sa konceptom Business Gardena i svim benefitima koje će nova poslovna zgrada ponuditi svojim zakupcima na proleće 2019. godine, kada je planiran završetak radova. Objekat će biti izgrađen po najvišim svetskim standardima, kako bi zaposlenima pružio prijatan i komforan radni ambijent, uz visoku fleksibilnost i funkcionalnost prostora, opremljenost savremenom, sofisticiranom tehnologijom i sve prednosti poslovanja u centru grada, u blizini važnih institucija.

- Kako je više od 70% modernih poslovnih prostora A klase locirano u Novom Beogradu, prepoznali smo potrebe tržišta i rešili da ponudimo idealne radne uslove po najvišim standardima, ali uz benefite centralne gradske lokacije i povezanost sa svim bitnim institucijama, lokalitetima i saobraćajnicama. Osim jedinstvenih prednosti lokacije, Business Garden će svojim zakupcima ponuditi fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja poslovnog prostora u skladu sa potrebama firmi i koncipiranja istog po ugledu na vrhunske svetske kompanije kao i obezbeđen parking u najužurbanijoj gradskoj zoni. Namera nam je da postavimo nove standarde i vratimo trend poslovanja u centar grada - istakao je Gili Dekel, partner investitor.

Izraelske investicije u Srbiji u poslednjih petnaest godina premašuju milijardu evra, što dokazuje njihovo poverenje u domaće tržište. Iza kompanija AFI Europe i Shikun & Binui Group stoji niz više nego uspešno realizovanih projekata kao što su prvi i jedini biznis park Airport City Belgrade i kondominijumi Voždove kapije i Central Garden, u okviru kojeg ove jeseni počinje izgradnja moderne poslovne zgrade.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje poslovnog prostora je kompanija CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.