Izvor: eKapija | Nedelja, 26.11.2017.| 20:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

Parcela na Autokomandi u Beogradu čeka kupca - Početna cena oko 7 mil EUR

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je javni poziv za prodaju građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Beograda na Autokomandi.

Oglašena je katastarska parcela površine 6.421 m2, koja je planirana za poslovno komercijalne delatnosti (poslovanje, trgovina, hoteli).

Početna cena za otuđenje građevinskog zemljišta utvrđena je na osnovu procene tržišne vrednosti, koju je izradio Sekretarijat za finansije i iznosi 130.910 dinara po metru kvadratnom, tako da ukupan početni iznos za kompleks iznosi 840.573.752 dinara (oko 7 mil EUR). Zemljište će biti prodato investitoru koji ponudi najveću cenu za lokaciju, a cena mora biti ista ili veća od početne i kasnije se ne može umanjivati.

Osim toga, Direkcija je oglasila na prodaju građevinsko zemljište u Lazarevcu.

Oglašeno je zemljište koje se nalazi između ulica Branka Radičevića i Dušana Petrovića Šaneta, na dve pojedinačne građevinske parcele, i to na građevinskoj parceli GP1 ukupne površine 2.192 m2 i GP2 ukupne površine 2.146 m2.

Parcele se nalaze u površinama namenjenim stanovanju sa delatnostima na urbanim parcelama u zoni srednjih gustina.

Prijave za učešće na oba poziva se podnose do 26. decembra 2017. godine, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana u Direkciji.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.