Izvor: eKapija | Petak, 17.11.2017.| 10:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Marriott i u Banjaluci - Otvaranje hotela u maju 2019.

Ilustracija (Foto: MilanTomazin/shutterstock.com)
Svetski hotelski brend Marriott International i banjalučka kompanija MMI Razvoj projekata potpisali su u sredu (15. novembra 2017. godine) franšizni ugovor o otvaranju hotela Courtyard by Marriott Banjaluka.

Direktor kompanije MMI Razvoj projekata, Nada Kuzmanović, ističe da će Courtyard by Marriott Banjaluka biti hotel sa 4 zvezdice prema svetskim standardima. Gradi u centru grada, u Ulici Prvog krajiškog korpusa, a biće naslonjen na stambeno-poslovni kompleks koji firma MMI Razvoj projekata gradi u tom delu grada.

- Zvanično otvaranje hotela predviđeno je za 1. maj 2019. godine. Hotel će imati 118 prostranih, elegantnih i savremeno opremljenih soba, sobe za invalidna lica, višenamensku multimedijsku konferencijsku salu sa oko 200 mesta, restoran sa više od 100 mesta, recepciju, velnes, fitnes salu, podzemnu garažu i druge sadržaje propisane strogim standardima ovog lanca hotela - istakla je ona.

Posao u novom hotelu dobiće više od 50 ljudi.

U ime Marriott International, ugovor je potpisala Silvija Lovreta, direktor razvoja za jugoistočnu Evropu.

- Marriott je i regionalni lider u hotelijerstvu, sa hotelima otvorenim u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i drugim gradovima, a napredak Banjaluke svakako bi trebalo da prati i razvoj hotelskoh smještaja u gradu – rekla je Lovreta.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.