Izvor: eKapija | Petak, 27.10.2017.| 16:41
Izdvojite članak Odštampajte vest

Hotel Fontana u Vrnjačkoj Banji od 1. maja zablistaće novim sjajem - Rekonstrukcija vredna 4 mil EUR (FOTO)

Budući izgled hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji
Čuveni hotel Fontana u Vrnjačkoj Banji u 2018. godini će dobiti potpuno novi izgled, a u njegovu rekonstrukciju biće uloženo 4 mil EUR, saznaje eKapija.

Fontana je ovog proleća dobila novog vlasnika - kompaniju Energotehnika Južna Bačka, koji namerava da tom turističkom objektu da novi sjaj.

- U planu je renoviranje smeštajnih jedinica, restorana i lobby bara. Takođe, gosti će moći da uživaju i u potpuno modernizovanim dodatnim sadržajima, jer su u planu i radovi na velnes i spa centru, fitnes centru, kao i na zatvorenom bazenu i u konferencijskoj sali - kažu iz hotela Fontana za eKapiju.

Renoviranje će početi 1. novembra, a otvaranje je zakazano za 1. maj 2018. godine.

Nakon rekonstrukcije, u okviru ponude hotela Fontana biće ukupno 244 komfornih i dobro opremljenih smeštajnih jedinica (soba i apartmana). Deo soba, biće prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Iz hotela Fontana poručuju kako očekuju različite grupe turista.

Za one koji planiraju odmor i relaksaciju sa porodicom i prijateljima, u planu su raznovrsni paketi sa korišćenjem velnes i spa centra, kao i obilaskom kulturno-istorijskih znamenitosti u okolini Vrnjačke Banje.

Sa druge strane, poslovnim ljudima na raspolaganju će biti prostor koji je prilagođen za seminare, konvencije i sastanke, različite vrste prezentacija i sl. Nakon renoviranja, sala će imati svu neophodnu audio-vizuelnu opremu i profesionalnu rasvetu.

Vrnjačka Banja je vekovima poznato lečilište, pa će treća ciljna grupa biti gosti koji žele medicinske usluge i preglede lekara specijalista.

Kako kažu iz hotela Fontana, zbog povoljne klime, obnovljenih sportskih terena i odličnih uslova smeštaja, već od sledeće sezone planiraju da ugoste veliki broj sportista na pripremama.

Podsetimo, hotel Fontana u aprilu ove godine kupila je Energotehnika Južna Bačka na javnom nadmetanju po početnoj ceni od 136.520.425 dinara (nešto od više od milion evra).

Fontana je prvi moderni hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji. Sagrađen je davne 1965. godine, a dograđen i adaptiran 1975. godine, da bi, kako je tada najavljivano, "pružio potreban komfor savremenom gostu". Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od čuvenog vrapca Gočka, Mosta ljubavi, parka i popularne promenade.

S.Š.
Fotogalerija
Novi izgled hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.