Izvor: eKapija | Ponedeljak, 02.10.2017.| 15:52

Počinje izgradnja ritejl parka Stop Shop u Požarevcu - Otvaranje u aprilu 2018.

Budući izgled Stop Shopa u Požarevcu
Austrijska kompanija Immofinanz dobila je u petak, 29. septembra 2017. godine, građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka Stop Shop u Požarevcu. Ovo će biti peti po redu Stop Shop u Srbiji, a njegovo otvaranje se očekuje tokom aprila naredne godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Požarevca.

Branimir Bojić, predstavnik austrijske kompanije, istakao je da je u Požarevcu imao veoma dobru saradnju sa gradskim vlastima u domenu dobijanja neophodnih dozvola i pratećih administrativnih poslova.

– Mi smo Požarevac, kao administrativni centar Braničevskog okruga, još ranije prepoznali kao mesto velikog potencijala. Početak izgradnje očekujemo tokom ovog meseca, a otvaranje prve faze našeg parka već u aprilu. Drago mi je što će Požarevljani uskoro biti u prilici da lakše dođu do prepoznatljivih robnih marki koje prate naše ritejl parkove – kazao je Bojić

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović istakao je da je ovo prva direktna investicija u tom gradu posle dužeg niza godina.

Prva faza Stop Shop ritejl parka podrazumeva izgradnju oko 7.000 m2, i posao za oko 300 radnika, navedeno je na gradskom sajtu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.