NavMenu

Kompleks zatvorenih bazena u Kragujevcu početkom 2010. godine - investicija veća od 8 mil EUR

Izvor: eKapija Ponedeljak, 18.08.2008. 20:38
Komentari
Podeli


Grad Kragujevac će do marta 2010. godine dobiti i kompleks zatvorenih bazena koji će se prostiratina 7.600 m2 i za koji su gradske vlasti izdvojile više od 8 mil EUR.

Za izvođača radova izabrano je beogradsko preduzeće "Partner inženjering", a projekat je izradio prof. dr Petar Arsić.

Ovaj kompleks nalaziće se kraj postojećih, otvorenih, bazena u Velikom parku gde će biti smešten i teniski centar koji će graditi firma "Family sport" porodice Đoković.

Bazeni će, prema projektu, imati tri nivoa - suteren, prizemlje i sprat, pri čemu će u sedištu prostora, odnosno prizemlju, biti dva bazena: veći – 33x25x2,1 metar (za vaterpoliste i plivače) i manji, 16,66x12metara (za decu i neplivače). Zatvoreni bazeni biće izgrađeni od betonske konstrukcije, sa čeličnim krovom.

U sastavu kompleksa postojaće i wellness i fitnes centri, kuglane i kafići.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.