NavMenu

Otvaranje hotela u Rajićevoj u prvom kvartalu 2018. - MAMA Shelter stiže u Beograd

Izvor: turistički svet Sreda, 06.09.2017. 15:52
Komentari
Podeli
Svečano otvaranje Šoping centra Rajićeva u Beogradu zakazano je za 14. septembar, dok će hotel u sklopu ovog kompleksa biti otvoren u narednoj fazi - tokom prvog kvartala 2018. godine, saznaje Turistički Svet.

Hotel će nositi naziv MAMA Shelter Belgrade, imaće 4 zvezdice i kapacitet od 125 soba, namenjenih turistima i poslovnim gostima.

- MAMA Shelter Belgrade će se nalaziti u glavnoj pešačkoj zoni srpske prestonice. Njegove sobe nudiće gostima svu udobnost doma, sa prostranim krevetima, uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba - uključujući besplatne filmove, foto kabinu, bežični internet velike brzine... U ponudi su i prostorije namenjene poslovnim sastancima i saradnji, kao i mesto za okupljanje gde će gosti moći da stvaraju ili da se druže - kažu iz kompanije ABD, koja je deo Ashtrom Group, jedne od vodećih građevinskih grupacija za trgovinu nekretninama u Izraelu.

Hotelski sadržaji će uključivati i restoran i bar na krovu hotela, piceriju, štand za sladoled, eklektičnu prodavnicu, otvoreni bioskop i kamin, konferencijske sale, podzemni parking...


Hotelom će upravljati grupacija MAMA Shelter koja u svom portfoliju ima 677 soba, 6 restorana i 450 zaposlenih u šest gradova i tri države sveta. Njen koncept je kreirala porodica Trigano, a njihova strategija podrazumeva pozicioniranje na adresama u centru grada.

Investitor projekta, Ashtrom Group, uložio je oko 80 mil EUR u ovaj hotelsko-poslovni kompleks na kraju Knez Mihailove ulice. Kada se otvore tržni centar i hotel biće angažovano oko 600 radnika, od kojih će oko 100 biti zaposleno u hotelu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.