NavMenu

Zrenjanin prodaje građevinsko zemljište - Moguća izgradnja industrijskih pogona, tržnih centara, stambenih objekta...

Izvor: eKapija Petak, 28.04.2017. 12:11
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Mijatovic/shutterstock.com)
Grad Zrenjanin je raspisao oglas o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta u svojini grada.

U ponudi je građevinsko zemljište u radnoj zoni na lokalitetu Jugoistok I, na kome je moguća izgradnja proizvodnih objekata, objekata namenjenih za proizvodnju električne energije, skladišta raznorodnih delatnosti, objekata namenjenih za malu privredu, trgovinu, izložbeno-prodajnih salona, teretnih terminala, objekata zanatstva, poslovnih sadržaja, servisa, magacinskih prostora i pratećih sadržaja, stanica za snabdevanje drumskih vozila pogonskim gorivom.

Dalje na prodaju se nudi i građevinsko zemljište na lokalitetu radna zona Bagljaš-aerodrom, na lokalitetu radna zona Plinara, te radna zona Severozapad-Elemir I, predviđenim i za izgradnju proizvodnih pogona industrije, malu privredu, trgovinu, ugostiteljstvo, tržne centre..

Ponuđena su i dva zemljišta u poslovnom kompleksu na lokalitetu Uroš Predić, jedno na kom je između ostalog moguća izgradnja postrojenja za proizvodnju električne i/ili toplotne energije upotrebom obnovljivih izvora energije (OIE) i drugo za porodično stanovanje, u okviru koga se mogu graditi stambeni objekti, poslovni objekti, poslovno-stambeni objekti (više od 50% objekta poslovna namena), stambeno-poslovni objekti, (više od 50% objekta stambena namena), objekti javne namene i javnih funkcija.


Za porodično stanovanje predviđeno je i zemljište na lokalitetu Baranjska, takođe oglašeno na prodaju.

Detaljnije o tenderu pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.