Izvor: eKapija | Ponedeljak, 17.04.2017.| 16:20
Izdvojite članak Odštampajte vest

Traži se zakupac za deo Boreli prodavnica - Dostavljanje ponuda do 9. maja

(Foto: Robert Przybysz/shutterstock)
Agencija za licenciranje stečanih upravnika objavila je oglas za davanje u zakup 6 prodavnica Borelija - u Kovačici, Brusu, Bajmoku, Mionici, Kanjiži i Kovinu.

Drugi deo oglasa odnosi se na ponudu za sklapanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, za deset prodavnica - Sjenica, Ćićevac, Nova Varoš, Beograd (u Pohorskoj ulici 20), u Staroj Moravici (opština Bačka Topola), Bač, Priboj, Alibunar, Surčin i Zaječar.

Poslednji rok za ponuđače je 9. maj 2017. Celokupan oglas pogledajte OVDE.

Bankrot u somborskoj fabrici obuće Boreli proglašen je krajem prošle godine. Stečajni upravnik tada je najavio da će se sa Ministarstvom privrede tražiti rešenje - šta sa robom, prodavnicama, fabrikom... Sporno je bilo i to što se dobar deo imovine vodi na hrvatsko Borovo (čiji je Boreli naslednik, na teritoriji Srbije), pa se javilo pitanje - hoće li se prodavnice i pogoni davati u zakup ili prodavati. Proizvodnja Borelija je, inače, radila do poslednjeg dana.

Nedavno je (u martu ove godine) objavljen i oglas za poslovno-tehničku saradnju, odnosno - za davanje u zakup proizvodnih kapaciteta (fabrike) Borelija u Somboru. Više o tome, uskoro na eKapiji.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.