Izvor: eKapija | Utorak, 04.04.2017.| 06:49
Izdvojite članak Odštampajte vest

GREEN HEART - Poslovni kompleks u skladu sa prirodom

Green Heart, projekat specifičnog i potpuno jedinstvenog arhitektonskog rešenja, ima nameru da prirodu vrati ljudima i poslovni prostor učini humanijim i prijatnijim za boravak.

Zeleno okruženje i osećaj da ste u parku bar na 30 minuta tokom pauze za ručak, učiniće da svaki radni dan prođe sa manje stresa, više osmeha i sa odličnim rezultatima.

Green Heart će biti izgrađen u Bulevaru Milutina Milankovića u Beogradu, gde se danas nalazi zgrada GTC SQUARE. Rekonstrukcijom postojećeg objekta i izgradnjom tri nova stvoriće se zelena oaza u kojoj će poslovni prostor imati terase na svakom spratu, sa pogledom na park unutar kompleksa.

Investitor tog objekta je kompanija GTC, a kako saznajemo, projekat će se realizovati u dve faze.

- U prvoj fazi je planirana izgradnja podzemne garaže, dva nova objekta i potpuno renoviranje dva postojeća objekta koja čine dosadašnji kompleks GTC Square. Takođe, to podrazumeva i izmenu spoljašnjeg ambijenta u okviru kompleksa, koji će dati poseban osećaj prirodnog okruženja – kažu u kompaniji GTC.

Nakon završetka svih planiranih radova, kompleks će imati ukupno 46.000 m2 poslovnog prostora za izdavanje raspoređenih u 5 objekata.

Kada je reč o tehničkom delu, biće primenjeni najviši standardi opremanja poslovnog prostora A klase, koji do sada nisu primenjeni u Srbiji. Svakako će biti nastavljen i trend zelene gradnje, koji je usklađen sa zelenim ambijentom samog kompleksa.

- S obzirom na to da će kompleks Green Heart, zajedno sa kompleksom FortyOne koji se nalazi praktično na istoj lokaciji, činiti celinu od okvirno 80.000 m2, planiramo da ova dva kompleksa imaju različite sadržaje koji će biti na raspolaganju zakupcima oba kompleks – kažu u GTC-u.

Poruka koju investitor želi da pošalje je da posebnu pažnju posvećuju ljudima koji u poslovnim zgradama provode više vremena nego u sopstvenim domovima.

- Ne sumnjamo da ćemo stvoriti novo inspirativno i kreativno okruženje, u kome će uživati svi koji budu imali sreću da tu borave - kažu u GTC.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu" možete pročitati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.