Izvor: eKapija | Utorak, 04.04.2017.| 06:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

VOŽDOVE KAPIJE - Počela izgradnja prvog kondominijuma na Voždovcu

Nepravedno zapostavljen lokalitet u beogradskoj opštini Voždovac danas dobija novi izgled zahvaljujući izgradnji prvog kondominijuma Voždove kapije. Bogata istorija sa jedne strane i moderan duh sa druge, čine ovu opštinu jedinstvenim centrom urbanog života.

Nova izraelska investicija u stambeno-poslovni kompleks na Voždovcu, ukupnog obima 170 mil EUR, promoviše savremen i jedinstven koncept života u gradu.

Kompleks se prostire na više od 70.000 kvadratnih metara i obuhvata više od 700 stambenih jedinica sa podzemnim parking prostorom, kao i maloprodajnim prostorom u prizemlju, namenjenim mnogobrojnim uslužnim delatnostima.

Zatvoreni privatni park se prostire na 7.000 kvadrata, sa sadržajima prilagođenim za sve starosne grupe - tu su sigurno igralište za najmlađe, teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce i jedinstveni i prvi teren u Beogradu za padel tenis.

Iza ovog projekta, koji predstavlja arhitektonsko osveženje za jednu od najvećih opština u Beogradu, ponosno stoji renomirani izraelski investitor Shikun&Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji CBRE Srbija, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Nekretnine u Srbiji - Novi talas ulaganja podstiče privredu" možete pročitati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.