Izvor: eKapija | Petak, 27.01.2017.| 11:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi stanovi i lokali u Novom Sadu - Aleksandar Group predstavila objekat Kirilova II, do kraja 2017. u planu još investicija

Budući izgled objekta Kirilova II
Kompanija Aleksandar Group predstavila je još jedan projekat, novu stambeno-poslovnu zgradu u Novom Sadu.

Objekat Krilova II, smešten je na granici novosadskih naselja Liman IV i Grbavica (ugao Bulevara cara Lazara i Krilove ulice). Investitori kažu da je završetak planiran za kraj novembra 2017, a Kirilova II je već u prodaji.

- Objekat je podeljen u dve lamele, lamelu A sa 58 stanova, 7 lokala i dve garaže i lamelu B sa 51 stanom, 3 lokala i 4 garaže. Postoje dva nivoa podrumskih etaža sa ukupno 51 garažnim mestom, a zgrada je projektovana tako da obezbedi udoban zivot naših kupaca.

- Novi objekat će svojim izgledom, gradnjom, kao i opremom visokog kvaliteta predstavljati još jedan značajan građevinski poduhvat, koji će kao i svi prethodni koje smo izgradili, ulepšati panoramu Novog Sada - kažu investitori.

Aleksandar Group najavljuje i nove poduhvate u Novom Sadu.

- Krajem 2017. godine očekujemo početak gradnje novih bruto 16.000 m2, više od 150 stanova, poslovnih prostora, garažnih i parking mesta. Lokacija je u neposrednoj blizini objekta koji trenutno gradimo, na uglu Bulevara cara Lazara i Krilove.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.