Izvor: eKapija | Utorak, 10.01.2017.| 11:11
Izdvojite članak Odštampajte vest

RC Reinvest traži izvođača radova za izgradnju ritejl parka u Kraljevu - Počela priprema i za objekat u Vršcu

Budući izgled ritejl parka
Kompanija RC Reinvest dobila je građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka površine 5.000 kvadrata u Kraljevu, u Ulici Dušana Popovića.

U toku je tender i odabir generalnog izvođača radova, koji će početi gradnju u narednim mesecima, kažu u kompaniji RC Reinvest, koja je ćerka RC EUROPA.

Objekat će biti smešten na prostoru između OMV pumpe i Hale sportova, a u saradnji sa Gradom Kraljevom, RC Reinvest je već investirao u izgradnju nove raskrsnice u Ulici Dušana Popovića. Time je omogućen lakši i bezbedniji pristup Hali sportova i budućem ritejl parku.

- Posetiocima novog ritejl parka biće dostupni mnogobrojni internacionalni modni brendovi, a u Maxi supermarketu svakodnevne namirnice - kažu u RC Reinvest.

Objekat u Kraljevu će biti otvoren u poslednjem kvartalu ove godine.

Kako je već objavljeno, kompanija RC Reinvest je prošle godine dobila i građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka Vršac. Krajem 2016, podneli su zahtev za prijavu radova i počeli sa pripremnim radovima na parceli. Otvaranje objekta u Vršcu takođe je u planu za kraj 2017. ili prvi kvartal 2018. godine.

- Planiramo da u 2017. dobijemo još dve građevinske dozvole, za lokacije koje su sada u pripremi, gde bi trebalo da budu komercijalni objekti sličnog sadržaja i sa sličnim zakupcima - kažu u RC Reinvest.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.