Izvor: Tanjug | Četvrtak, 22.12.2016.| 15:52
Izdvojite članak Odštampajte vest

Airport city povećava poslovni park u Beogradu na 230.000 m2

(Foto: airportcitybelgrade.com)
Airport city će u budućnosti povećati kapacitet svog poslovnog parka na približno 230.000 kvadratnih metara koji će biti na usluzi svim kompanijama kojima treba poslovni prostor u Beogradu, izjavio je u sredu, 21. decembra 2016. godine, generalni direktor preduzeća Airport city Adir El Al.

Prema njegovim rečima, ta kompanija je do sada izgradila devet zgrada koje ukupno imaju skoro 115.000 kvadratnih metara, a budući planovi predviđaju da veličina biznis parka dostigne 230.000 kvadratnih metara.

Što se planova za budućnost tiče, najavio je generalni direktor, očekuje se da će u buducnosti započeti faza pet ovog projekta koja će se sastojati od dve značajne zgrade na prednjem delu parcele, od kojih će svaka imati oko 60.000 kvadratnih metara.

El Al je rekao i da je zadovoljan rezultatima ovde, što Srbiju, kako kaže, označava kao stratešku zemlju za investicije.

- Počeli smo ulaganja ovde pre vise od 10 godina, u poslednjem periodu su projekti intenzivirani i planiramo da nastavimo tako u narednom periodu da bismo doneli benefite i investitorima i državi - kazao je on.

Prema njegovim rečima, u biznisu nekretnina, ulaganja u svetu su izuzetno velika, ali skoro 97% se vraća lokalnoj ekonomiji zapošljavanjem ljudi i plaćanjem plata i poreza.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.