NavMenu

NEPI krajem 2018. otvara tržni centar Promenada Novi Sad - Investicija vredna oko 100 mil EUR (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 22.11.2016. 15:50
Komentari
Podeli
Planirani izgled objektaPlanirani izgled objekta
Novi tržni centar kompanije NEPI biće nazvan Promenada Novi Sad i biće otvoren krajem 2018, saznaje eKapija.

Šoping centar u samom srcu Novog Sada biće jedan od najvećih u regionu, kažu u kompaniji NEPI. Njegova ukupna površina iznosiće 150.000 kvadratnih metara.

- Ova investicija vredna oko 100 mil EUR, imaće pozitivan uticaj na lokalnu zajednicu, budući da će obezbediti posao za 1.500 ljudi - kažu u NEPI-u.

eKapija vam u galeriji predstavlja budući izgled Promenade Novi Sad! Novosađane očekuje objekat minimalističke i sofisticirane arhitekture, sa dosta svetla i inovativnim zelenim krovom, na kome će biti smešteni kafići, trim staza, sportski tereni...

- Prizemlje i prvi sprat tržnog centra biće rezervisani za veliki broj modnih brendova, koji će ponuditi jedinstvenu kombinaciju poznatih stranih i domaćih imena i najnovijih trendova. Na gornjim spratovima Promenade Novi Sad biće smešteni zabavni sadržaji - bioskop sa najsavremenijom opremom, kuglana, sala za bilijar... Takođe, u šoping centru biće i veliki hipermarket - kažu u kompaniji NEPI.

Jedan od glavnih i inovativnih elemenata biće "zeleni" krov tržnog centra, površine 10.000 kvadratnih metara, sa koga će se pružati nesvakidašnji pogled na Petrovaradinsku tvrđavu i Dunav. Posetiocima će na krovu biti na raspolaganju trim staze i sportski tereni, kao i bašte kafića.

Promenada Novi Sad biće izgrađena na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice cara Lazara i imaće jako dobru povezanost gradskim prevozom sa ostalim delovima grada. Za posetioce koji dolaze svojim automobilima u tržni centar, obezbeđeno je oko 2.300 parking mesta van i unutar objekta.

Uz Promenadu, NEPI je najavio i gradnju ritejl parka u Kruševcu, za koji je već kupljeno zemljište. O tom projektu, više informacija možete pročitati OVDE. Takođe, u njihovom vlasništvu je i kragujevačka Plaza. Kompanija je vlasnik oko 40 tržnih centara u Africi i Evropi, a početkom meseca kupili su zagrebački tržni centar Arena.

Pogledajte ilustracije budućeg tržnog centra Promenada Novi Sad! U kompaniji NEPI podsećaju da je rešenje podložno eventualnim izmenama, ali da je ideja da one budu što manje.

Fotogalerija
Promenada Novi Sad - Novi tržni centar kompanije NEPI
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.