NavMenu

Ponovo produžen rok za prodaju dve zgrade Beobanke na Zelenom vencu

Izvor: Blic Ponedeljak, 24.10.2016. 13:25
Komentari
Podeli
(Foto: Google Maps/screenshot)
Rok za prodaju dve zgrade bivše Beobanke na Zelenom vencu produžen je po drugi put. Tender je prvobitno trebalo da bude završen 31. avgusta, pa je odložen za 4. novembar, a sada je rok za dostavljanje ponuda pomeren za 21. novembar, dok će dva dana kasnije biti održano javno nadmetanje.

Eventualni kupac zgrada Beobanke moraće da iskešira 3,16 mil EUR u roku od 15 dana od dana zaključenja ugovora. Ova suma četiri puta je niža od one koja je prvobitno tražena za ove objekte na Zelenom vencu.

Glavna zgrada ima 13 spratova i više od 8.600 kvadrata, prvobitno je izgrađena za potrebe Energoprojekta da bi zatim prešla u ruke Beobanke. Ovo je šesti put da je oglašena njena prodaja, poslednji neuspešni pokušaj bio je u martu ove godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.