NavMenu

RC Reinvest gradi u Kraljevu ritejl park vredan 5 mil EUR - Otvaranje krajem 2017. godine

Izvor: eKapija Sreda, 19.10.2016. 10:02
Komentari
Podeli
Budući izgled objektaBudući izgled objekta
Kompanija RC Reinvest, ćerka RC EUROPA, kupila je parcelu u Ulici Dušana Popovića u Kraljevu, gde će izgraditi ritejl park površine 5.000 m2. Ukupna investicija vredna je oko 5 mil EUR, a ovaj projekat omogućiće posao za 100 radnika, saopštila je kompanija.

Parcela od 11.178 m2 nalazi se neposredno pored Hale sportova.

Kupcima će u novom ritejl parku biti dostupni mnogobrojni internacionalni modni brendovi, kao i svakodnevne namirnice u Maxi supermarketu, koji će zauzimati centralno mesto.

U saradnji sa Gradom Kraljevom, RC Reinvest je investirao u izgradnju nove raskrsnice u Ulici Dušana Popovića i time omogućio lakši i bezbedniji pristup Hali i budućem ritejl parku. Raskrsnica je u ponedeljak, 17. oktobra 2016. godine, svečano otvorena, a otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić, direktor Direkcije za planiranje i izgradnju Aleksandar Nestorović, direktor RC Reinvest Michal Augustyn, kao i predstavnici izvođača radova - preduzeća Novi Pazar put i Selma, dodaje se u saopštenju.

Direktor Augustyn je najavio da će izgradnja ritejl parka početi u martu 2017. godine, a otvaranje se očekuje u poslednjem kvartalu 2017.

On je zahvalio lokalnoj samoupravi i predstavnicima Raškog okruga na saradnji, dodajući da će RC Reinvest investirati u razvoj sporta u Kraljevu, što je samo jedna od mnogih investicija koje planiraju u tom gradu.

Kako je rečeno, RC Reinvest je dobio građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka u Vršcu, a kompanija planira izgradnju ritejl parkova širom Srbije.

RC Reinvest je ćerka kompanije RC EUROPA čije je sedište u Brnu u Češkoj. Kompanija ima predstavništva u Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.