NavMenu

Projekat : Restoran Buongiorno Mare u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.02.2008. 20:14
Komentari
Podeli

Saint-Gobain Trophy Srbija i Crna Gora 2007 je takmičenje za najlepši enterijer izveden Rigips materijalima. Prvo takmičenje je bilo održano u Beogradu 2001. godine, zatim 2003, 2005. i poslednje takmičenje 2007. godine.

Takmičenje Saint-Gobain Trophy Srbija i Crna Gora 2007 obuhvata projekte koji su realizovani u periodu 2006-2007. godine. Rigips žiri je imao težak zadatak da izabere 48 najuspešnijih projekata koji su bili podeljeni u 3 kategorije: suva gradnja pločama, malteri i ukrasi od gipsa, inovacije u sistemu suve gradnje.

U kategoriji suve gradnje pločama, interesovanje je izazvao projekat Restoran Buongiorno Mare u Beogradu

Autor : Vladimir Gugl d.i.a i Miloš Joksimović d.i.a

Izvođač Rigips radova : Mogips

Neki lepi detalji :

Komentar sa sajta : Nesvakidašnji, inspirativan i izazovan ambijent za prijatne trenutke. Smela kombinacija savremenog nameštaja i klasičnih formi u novom ruhu stvorila je enterijer u kome je vreme relativno i u kome se asociacije prošlog baš sad mešaju u vizije budućeg.


Buongiorno Mare je restoran mediteranske kuhinje!


Sveža morska riba, rakovi i školjke, u kombinaciji sa specijalitetima od mesa (biftek, konjski file, ćuretina, piletina...).

Veliki izbor hladnih i toplih supa, kao i specifične salate su ono što ovaj restoran izdvaja od uobičajene ponude gradskih restorana.

Atlantin carppacio, Onazis salata, Mornarski ražanj ili Gulaš od hobotnice su favoriti šefa kuhinje.

Restoran Buongiorno Mare, (www.buongiorno.co.yu) Strahinjića bana 57a, tel: 011 3284 776, 063 57 75 75

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.