NavMenu

Na prodaju imovina kompanije Inter-Kop iz Šapca - Početna cena oko 4,5 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 23.09.2016. 10:56
Komentari
Podeli
Centrala u ŠapcuCentrala u Šapcu
Preduzeće Inter-Kop iz Šapca oglasilo je prodaju svoje neposlovne imovine, u skladu sa odredbama Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR) koji se primenjuje od 23. marta 2016. godine.

Ponuđena je poslovna zgrada sa pripadajućim zemljištem po početnoj ceni od 1.150.846,00 EUR.

Na prodaju su i auto servis, zemljište pod zgradom, njive i poslovni objekat - salon automobila. Njihova ukupna početna cena iznosi 3.435.906,00 EUR.

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati svakog radnog dana od 10 do 14 časova.

Kompanija Inter-Kop osnovana je 1991. godine u Šapcu i počela je sa uslugama transporta različitih roba, da bi kasnije prerasla u ozbiljan i kompleksan poslovni sistem i proširila spektar delatnosti. Postala je jedan od lidera u izvođenju objekata u visokogradnji, niskogradnji i mostovima, a bavi se i eksploatacijom kamenih agregata. Jedan od najvećih projekata Inter-Kopa bila je izgradnja metro stanice u glavnom gradu Kazahstana.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.