NavMenu

Nema zainteresovanih za zemljište na Autokomandi - Uskoro novi oglas za prodaju atraktivne građevinske parcele

Izvor: eKapija Sreda, 17.08.2016. 10:20
Komentari
Podeli
Za kupovinu atraktivnog građevinskog zemljišta na Autokomandi, gde je predviđena izgradnja poslovnih kompleksa, trgovinskih centara ili hotela nema zainteresovanih investitora, saznaje eKapija u Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Rok za dostavljanje ponuda istekao je 15. avgusta, a na javni oglas za otuđenje građevinske parcele (4179 KO Voždovac) nije pristigla nijedna ponuda.

Na njemu je predviđena izgradnja objekta koji može da ima najviše 4 sprata i najveću neto površinu od 17.978 m2.

Početna cena zemljišta na konkursu bila je oko 837 miliona dinara (6,9 mil EUR).
U javnosti se pominjalo da je za ovu parcelu zainteresovan Delta Holding, jer ta kompanija već poseduje zemljište pored ponuđenog.
Iz Delte je tada rečeno da je projekat "Delta planet" moguće realizovati na postojećim parcelama u vlasništvu kompanije.
- Dodavanjem treće, koja je oglašena, celokupna lokacija bila bi upotpunjena što bi omogućilo bolju iskorišćenost postojećih kapaciteta. To bi bilo dobro za projekat, ali nije neophodno – navela je "Delta" u pisanom odgovoru "Politici".
Ponuđeni plac površine 6.421 m2 tako će u narednom periodu biti ponovo pripreman za otuđenje – ističu u Direkciji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.