NavMenu

Azzaro Business Center - novi poslovni objekat u srcu Novog Beograda!

Izvor: Colliers International Sreda, 16.01.2008. 11:55
Komentari
Podeli

Azzaro Business Center se nalazi u Bloku 63 na Novom Beogradu. Investitor je firma Azzaro-Parallel iz Beograda.

Useljenje korisnika se planira za mart 2008.

Centar se prostire na 895 m2 i sadrži 5 spratova iznad i jedan ispod zemlje (garaža) sa 72 garažna mesta. Ukupna površina Azzaro centra je 6903 m2.

Azzaro Business Center je poslovna zgrada A klase koja se nalazi preko puta tržnog centra "Piramida" u jednom od glavnih bulevara koji spajaju Novi Beograd sa E75 auto-putem i ostatkom grada. Ova zgrada je projektovana kao skup maloprodajnih objekata (lokala) i poslovnog prostora.

Azzaro centar se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Beogradu, u samom srcu gusto naseljenog dela Novog Beograda, koji prerasta u downtown prestonice. Stari centar Beograda je udaljen svega 5 km, a Beogradski Aerodrom 10 km. Beogradska Arena, Sava Centar, hotelski kompleks Hyatt, Holiday Inn, IN hotel, Hotel Continental, kula Genex i Delta City shopping mall su udaljeni ne više od 2km.

Colliers International je angažovan kao ekskluzivni agent iznajmljivanja prostora (Tel.++381 11 313 99 55, Email: serbia@colliers.com, www.colliers.com)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.