Izvor: eKapija | Utorak, 14.06.2016.| 14:21
Izdvojite članak Odštampajte vest

Do doma za 28 dana - Predstavljen projekat "Lafarge kuća"

Kompanija "Lafarge" predstavila je program "Lafarge kuća", čime je najavila ulazak u novi segment tržišta poluprefabrikovanih kuća. U ponudi su različiti tipovi kuća prilagođeni potrebama kupaca i uslovima gradnje na konkretnoj lokaciji. Ponuda uključuje finansiranje i izgradnju porodičnih kuća po sistemu "ključ u ruke", koji obuhvata i pribavljanje svih potrebnih dozvola za izgradnju. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja omogućava preciznost gradnje i kontrolisani kvalitet u fabričkim uslovima, do novog doma je moguće doći za 28 dana od pribavljanja potrebnih dozvola.

- Ulaskom na tržište izgradnje poluprefabrikovanih kuća želeli smo da građanima Srbije ponudimo mogućnost da na brz i efikasan način po povoljnoj ceni dođu do doma koji će spojiti moderni dizajn sa tradicijom beočinske cementare i kompanije Lafarge, koja garantuje sigurnost i kvalitet - izjavio je Dimitrije Knjeginjić, direktor "Lafarge Srbija".

Prvi program "Lafarge kuća" sastoji se od 9 tipova objekata, uz varijante sa ekološkim zelenim ili tradicionalnim kosim krovom, delo je eminentnog arhitekte Jovana Mitrovića. Ovaj program posebno naglašava aspekt udobnosti, koja se ogleda kroz jednostavan ali jedinstven arhitektonski koncept, uz akcenat na optimalnu iskorišćenost prostora, funkcionalnost i energetsku efikasnost.

Tim arhitekata je spreman da pozicionira i prilagodi kuće zahtevima bilo kog placa, ali i da izađe u susret svim drugim specifičnim zahtevima klijenata. Arhitektonska rešenja ovog programa uz celokupnu projektnu dokumentaciju, predstavljaju sastavni deo ponude. Osnovni građevinski materijali su proizvedeni u beočinskoj fabrici cementa, čiji proizvodi predstavljaju vezivno tkivo srpskog građevinarstva, navedeno je u saopštenju.

Kako bi obezbedili da što veći broj građana dođe do željenog doma, "Lafarge" i Societe Generale banka pripremili su jedinstvenu ponudu na našem tržištu – povoljan kredit za izgradnju kuće, za koji nije potrebno uspostavljanje hipoteke na drugu nepokretnost. Učešće iznosi od 20% , a rok otplate je do 25 godina. Kamatna stopa iznosi 4,45% plus šestomesečni Euribor. Cena kvadrata u zavisnosti od tipa kuće, kreće se od 385 EUR naviše, u zavisnosti od tipa i nivoa opremljenosti objekta.

"Lafarge kuću" karakterišu savremena tehnologija brze i efikasne DWS (Doube Wall System) gradnje, koja obezbeđuje vanvremensko trajanje objekta pružajući osećaj bezbednosti.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.