NavMenu

Otvaranje maloprodajnog kompleksa "Capitol Park Rakovica" u aprilu 2017.

Izvor: Retail Serbia Utorak, 14.06.2016. 13:01
Komentari
Podeli

Projekat izgradnje maloprodajnog kompleksa "Capitol Park Rakovica" je u toku, a svečano otvaranje ovog retejl parka je planirano za april 2017. godine.

Ovo će biti prvi moderni retail park u opštini Rakovica koja broji oko 110.000 stanovnika, što je čini sedmom opštinom po broju stanovnika u Beogradu.

Lokacija ukupne površine 65.000 m2 smeštena je unutar komercijalne zone u Ulici patrijarha Dimitrija, jednom od glavnih beogradskih povezujućih puteva.

"Capitol Park Rakovica" koncipiran je kao kompleks koji čine dva zasebna objekta organizovana oko i unutar centralnog platoa ukupne površine 21.191 m2 sa 30 lokala u kojima su smešteni svetski poznati brendovi a i 753 parking mesta.

Zakupci će biti i domaći i strani trgovinski i modni lanci: hipermarketi, prodavnice kućnog enterijera, modne kuće, sportske radnje, prodavnice obuće, dečije robe, elektronike i servisa.

Investitor je britanska kompanija "Poseidon", a u "Capitol Park Rakovica" biće uloženo oko 30 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.