NavMenu

Pančevo dobija stambeno-poslovni kompleks vredan 15 mil EUR - Završetak projekta "Tamiš kapija" na jesen

Izvor: eKapija Sreda, 25.05.2016. 15:43
Komentari
Podeli
Pančevo će uskoro krasiti novi stambeno-poslovni kompleks - "Tamiš kapija". Projekat vredan 15 mil EUR ulazi u završnu fazu izgradnje i biće završen na jesen zahvaljujući kompaniji "Appraisal Associates and Consultants" iz Beograda, čiji graditeljski opus traje dugi niz godina.

- Zahvaljujući AIK banci i kompaniji "Appraisal Associates and Consultants" mi smo svedoci da se ovaj projekat privodi kraju i da će uskoro zaživeti u punom sjaju. Za grad Pančevo ovo je jedan značajan projekat, gde će pored kvalitetnog stambenog prostora, stanovi moći da se kupe po jako povoljnim cenama - izjavio je gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u čast obeležavanja svečanog završetka radova na zajedničkom projektu izgradnje stambeno-poslovnog projekta u Pančevu.

Uz 276 modernih stanova koji će se prostirati na 43.000 m2 od čega je trećina prostora u prizemlju i nivou galerije biti namenjena uslužnom i komercijalnom prostoru, taj sedmospratni kompleks će budućim stanovnicima "Tamiš kapije", ali i celog Pančeva omogućiti kvalitetan boravak u prirodi uz mnoštvo sadržaja unutar samog kompleksa.


Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš Kapija" nalazi se na svega 14 km od Beograda, na obali Tamiša, čijim stanovnicima su osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju i mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti, kao i obezbeđeno parking mesto za svaki stan.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

02.05.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Obezbeđen novac za gradnju novog objekta Kliničkog centra u Kragujevcu

Za Klinički centar Kragujevac, kako je rekao mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević, obezbeđena su sredstva iz budžeta države. Dodao je da je 22. marta ove godine dobijena građevinska dozvola za izgradnju novog objekta na površini od 24.500 metara kvadratnih. - Vrednost investicije za izgradnju je 45,1 mil EUR, a planira se da novi objekat ima 351 postelju i osam operacionih sala. Početak radova na novom objektu je planiran za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.