NavMenu

Novi Beograd omiljena adresa za poslovanje

Izvor: Promo Četvrtak, 12.05.2016. 14:59
Komentari
Podeli

Nakon perioda koji karakteriše smanjena građevinska aktivnost tokom nekoliko proteklih godina, beogradsko tržište kancelarijskog prostora izašlo je iz recesije i ušlo u fazu oporavka.

Sa početkom novog ciklusa izgradnje poslovnih objekata vodećih stranih i domaćih investitora sa dominantnim fokusom na Novom Beogradu, uz rastući trend ponude, stabilnost tražnje zadržala je stopu raspoloživog kancelarijskog prostora na veoma niskom nivou od 6,5% sa krajem 2015. godine.

- Prestižnost korporativne adrese, visok kvalitet završnih radova, fleksibilnost prostornih rešenja u skladu za zahtevima poslovanja zakupaca samo su neki od kvaliteta poslovnog zdanja renomiranog domaćeg investitora "Imel", koji je već tridesetpet godina poznat po izuzetnom kvalitetu i neprestanim inovacijama u praktično svim segmentima tržišta nekretnina - navela je kompanija "CBS International" koja je ekskluzivni zastupnik za izdavanje prostora tog investitora.

Kako je navedeno u saopštenju, smešten na prestižnoj novobeogradskoj adresi u bloku 21, u Bulevaru Zorana Đinđića, u srcu centralne poslovne zone, objekat uživa višegodišnju vizuelnu prepoznatljivost poslovne zgrade A klase autentičnog arhitektonskog rešenja.

- Sa rasponom kvadratura kancelarijskog prostora od 520 do 1.920 kvadrata, objekat nudi apsolutnu fleksibilnost spratne osnove ali i mogućnost strateškog pozicioniranja kompanija čije poslovanje iziskuje spoj kancelarijskog prostora i maloprodajne delatnosti u prizemlju zbog čega je naročito pogodan za banke, osiguravajuća društva, telekomunikacione kompanije, ali i poliklinike, internacionalne škole - stoji u saopštenju.

Pažljivo koncipiran kancelarijski prostor nudi slobodu osmišljavanja idealnog poslovnog okruženja u skladu sa najraznovrsnijim korporativnim standardima različitih industrija, s obzirom da je enterijer organizovan u vidu otvorenog prostora i da se svaki od tri sprata može lako podeliti na zasebne celine u skladu sa potrebama zakupaca i namenski prilagoditi specifičnosti konkretnog poslovanja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.